הבסיס המדעי מאחורי
הייפרוואי
המדענים שלנו טעמו מאות דגימות של חלבונים שונים עד שהגיעו לנוסחה של היפרווי. אחרי מאמץ מפרך של שנתיים, הם הגיעו לחלבון טהור ביותר עם טעם ללא מתחרים. את הטעם המפנק יצרנו בעזרת מערכות הוספת הטעם היקרות ביותר שהופעלו אי פעם כדי ליצור תוסף חלבון, ושום חברת תוספים עוד לא הצליחה להתחרות בטעם של היפרווי. היפרווי מכיל 22 גרם חלבון טהור, עשיר במרכיבי חלבון של מי גבינה ובפוליפפטידים, ובכך שונה מכל שאר אבקות החלבון המוצעות היום בשוק.
חומר קל לעיכול כדי להקל על ספיגת החומר בגוף, צוות המחקר והפיתוח שלנו הוסיף להיפרווי שלושה אנזימי עיכול: פרוטיאזה, עמילאזה ולאכטאזה, המסייעים לספיגת כל החומר בקיבה כדי להגיע לתוצאות מקסימליות, ואין בו תוספות של חומצות אמינו.
מתקן הייצור של היפרווי נמצא בפיקוח ממשלתי כדי להבטיח את איכות המוצר הגבוהה ביותר האפשרית. החומר כולל רק חלבון ממקורות טבעיים ללא תוספות של חומצות אמינו-אך טרק חלבון טהור. בכל בקבור מקבלים בדיוק מה שכתוב על התווית.