Learn a little more about Lanny & Larry the best selling protein cookies in the world
אנחנו טובים בשבילך!
פעמים רבות אנו נחשפים לשאלות כמו מדוע המותג לני ולארי נחשב לאיכותי?. ובכן הנה כמה
עובדות. חזון החברה מתבסס על כך שאנו משתמשים בחומרים הטובים ביותר, וכך למעשה
מה שמבדיל אותנו מהמתחרים שלנו.
חברות רבות משתמשות באלכוהול סוכר על מנת להמתיק את המוצרים ולהוריד את מספר הקלוריות,
פחמימות ואפילו עלויות המוצרים שלהם. חברות אלה משתמשות בכימיקלים על מנת לשמר
המוצרים שלהם לתקופה ארוכה יותר ומעניקים להם חיי מדף ארוכים יותר. בנוסף, הם משתמשים בסוגי חלבון נחותים
מסוג הקולגן שעבר הידרוליזה, שמקורו בעור ובעצמות של חזירים, פרות ודגים. אָנוּ
חושבים שאיכות המוצר והמרכיבים שלו היא הדבר החשוב ביותר.
לעולם לא נשחרר מוצר לשוק לפני שאנחנו בטוחים שהוא ראוי לו. כשאנחנו מביאים חטיף חדש לשוק,
זה לאחר תהליך שנמשך לפחות שנה בו בוצעו תהליכי פיתוח. במהלך אותה תקופה, החטיף נבדק מכל
כיוון והיבט על מנת לוודא שאכן מדובר במוצר מושלם ומוכן להפצה ושיווק. בחטיפים של לני ולארי, אתה יכול
חשיבות החלבון
כבר בתחילת שנות התשעים, לני ולארי הבינו שאחוז גבוה מהאוכלוסייה אינו זקוק לכמות מספקת של
חלבון בתזונה היומית שלהם. בנוסף, הם גם הבינו שלא כולם מפתחי גוף מקצועיים שצריך
כמויות עצומות של חלבון על מנת להגדיל את מסת השריר הרזה. למרות שמפתחי גוף מקצועיים מפיצים
רק אחוז קטן מהאוכלוסייה, הם בהחלט נחשבים לספורטאים שזקוקים לכמות גדולה יותר של חלבון,
בהשוואה לאנשים אחרים. אותם מפתחי גוף צריכים כמות מספקת של חלבון, על מנת לאפשר
השרירים שלהם לגדול ולתקן את הרקמות לאחר אימון שבו הן נהרסות וצריך לבנות אותן מחדש. למרות זאת
, אנשים רבים כגון מורים, קבלני בנייה, אנשים שעובדים במשרד, ילדים, מתכנתי מחשבים ואנשים
בגיל מבוגר, כולם זקוקים למינון מוגבר של חלבון.
מחסור בחלבון? עדיף שלא… עשה
אתה יודע שחלבון הוא מרכיב חיוני שלוקח חלק במגוון רחב של פעולות פיזיולוגיות כמו בנייה
שרירים, חידוש תאי שיער, עור, ציפורניים ואיברים פנימיים? האם ידעת שחלבון עוזר לבנות
שריר הלב? הגוף שלנו זקוק לחלבון כדי להיות מסוגל לשמור על הרקמות והאיברים הפנימיים שלנו.
מחסור בחלבון בתפריט היומי שלנו עלול לגרום לירידה במסת השריר שלנו, להחליש את שריר הלב
ומערכת הנשימה, ואפילו בטווח הארוך להוציא את מערכת החיסון שלנו מאיזון. מלבד מים, חלבון הוא
המרכיב העיקרי שממנו מורכב גוף האדם ולכן זה רק הגיוני יותר לצרוך כמות גדולה של
חֶלְבּוֹן.
ש לא…
האם ידעת שחלבון הוא מרכיב חיוני שלוקח חלק בספקטרום רחב של פעולות פיזיולוגיות כגון בנייה
השרירים, חידוש תאי השיער, העור, הציפורניים והאיברים הפנימיים? הידעת שהחלבון עוזר בבנייה
שריר הלב? הגוף שלנו זקוק לחלבון כדי להיות מסוגל לשמור על הרקמות והאיברים הפנימיים שלנו.
מחסור בחלבון בתפריט היומי שלנו עלול לגרום לירידה במסת השריר שלנו, ולהחליש את שריר הלב
ומערכת הנשימה ואפילו בטווח הארוך להוציא את מערכת החיסון שלנו מאיזון. חוץ למים, חלבון כן
המרכיב העיקרי שממנו מורכב גוף האדם ולכן זה רק הגיוני יותר לצרוך כמות גדולה של
חֶלְבּוֹן.
לני ולארי על אלכוהול סוכר…
אם חטיף החלבון שלך מלא באלכוהול סוכר, אולי כדאי לך לשקול מחדש אם בכלל כדאי לצרוך אותו.
צרכנים רבים אפילו לא יודעים מהו אלכוהול סוכר, שנמצא בשימוש נרחב בתעשיית המזון בעולם.
בניגוד לשמו, הסוכר אינו נחשב לאלכוהול ויחד עם זאת הוא גם אינו סוכר הכלאה מלא
של מולקולות של השניים. המולקולות של שני החומרים הללו, אלכוהול וסוכר עוברות תהליך כימי אשר
יוצר את אלכוהול הסוכר. אותו סוכר, המוכר לנו כאבקה המשמשת בתעשיית המזון העל
על מנת להמתיק מוצרים מסוימים כמו חטיפים, מסטיקים וסוכריות.
מעבר לעובדה שאותו סוכר עובר תהליך כימי שאינו בריא לגופנו, עלינו להבין מה בדיוק גורם לנו
צריכת הסוכר הזה. חלק מתופעות הלוואי והתסמינים שצריכת סוכר אלכוהולי עלולה לגרום
יש לנו שלשולים, נפיחות וגזים במערכת העיכול, אז אם אתם סובלים מאחת מהתופעות הללו אנחנו
אנו ממליצים לעבור לחטיף חלבון שאינו מכיל סוכר אלכוהולי. צריכה מופרזת של אלכוהול סוכר, כגון
צריכה מופרזת של חומרים רבים אחרים עלולה לגרום להאצה של אחת משלוש התופעות הללו
ומופיעים לעיתים קרובות, זאת לאור העובדה שסוכר אלכוהולי אינו נספג במעי הדק כחלק מתהליך העיכול.
רופאים משירות הדיאטה האמריקאי טוענים שכמות העולה על חמישים גרם סורביטול ליום או כמות של
למעלה מעשרים גרם של מניטול עלולים לגרום לתופעת השלשול להופיע בצורה חמורה, כאשר שני החומרים הללו הם
המרכיבים העיקריים של אלכוהול הסוכר.
אם חטיף החלבון שלך מכיל סורביטול, מניטול, קסיליטול, מלטיטול, לקטיטול, ארטריטול או איזומלט
כדאי שתדעו שזה עלול לגרום לכם לאחת משלוש הבעיות שהזכרנו קודם במערכת העיכול. השימוש
הסוכר האלכוהולי מאפשר לחברות לייצר חטיפי חלבון זולים יותר ובמקביל לציין על האריזה שמדובר בחטיף
מכיל פחות פחמימות וסוכרים. חברות מסוימות ינסו לומר לכם ששימוש באלכוהול בסוכר הוא ידידותי
יותר משימוש בסוכר רגיל, אבל זה ממש לא נכון.
ההיסטוריה של החברה
לני ולארי נוסדה על ידי שני חברים שחלקו תשוקה לכושר ובמקביל לאפייה ולבישול נקי בעזרת
חלבון, והיו בין הראשונים שאפו באמת עם חלבונים. השילוב של האהבה לכושר ואורח חיים בריא יחד עם
העניין סביב נושא תזונה נקייה ונכונה הוביל לכך שהזוג